Billig flyttfirma

Vi på Flyttfabriken är ett glatt och trevligt gäng som har stor erfarenhet inom både privat- och företagsflytt. Vår flyttfirma har varit verksam sedan 2008 och arbetar med både små och stora flyttuppdrag som vi utfört framgångsrikt. För att se vilka företag vi arbetat med, se våra referenser.

Välj rätt i djungeln av flyttfirmor i Stockholm

Flyttfabriken AB har trafik- och ansvarsförsäkring, trafiktillstånd och vår firma jobbar alltid med miljön i fokus. När man tagit beslutet att låta ett företag ta hand om flytten är det viktigt att välja rätt bland alla billiga flyttfirmor som finns i Stockholm. Känner man inte förtroende för det företag man funderat på att anlita, bör man leta vidare. Vår erfarenhet är att det är ovanligt att något händer under flyttarbetet, men om olyckan är framme är det viktigt att man är då förberedd och kan agera därefter. Vi är verksamma i Stockholm med omnejd.
 • Pro Bono Partner till WCF

  Stiftelsen World Childhood Foundation grundades 1999 av Drottning Silvia och arbetar för allas rätt till en barndom. World Childhood Foundation arbetar för att förhindra att barn utsätts för övergrepp eller exploatering och därför stödjer organisationen projekt som arbetar med barn som har det svårt. De kämpar för att alla barn ska få en trygg och kärleksfull barndom.

  Vi på Flyttfabriken är stolta över att stödja World Childhood Foundation!

  www.childhood.se

 • Kunders Omdöme

 • Områden vi täcker

  Vart vill du Flytta? Flyttfabriken AB utför högkvalitativa flytt samt flyttstädtjänster i hela StorStockholmsområdet. Cirka 70 % av våra flyttuppdrag utförs just i Stockholm och resten sträcker sig över hela Sverige och Skandinavien.

  Genom åren har vi lärt känna och påbörjat samarbete med stora internationella aktörer vilket gör till att vi kan erbjuda flyttjänster av högsta kvalitet i hela världen till konkurrenskraftiga priser.

 • Miljö och Trygghet

  Att tänka på miljön är oerhört viktigt, speciellt för ett flyttföretag som kör många mil, använder stora fordon och olika typer av förbrukningsmaterial i det dagliga arbetet. På Flyttfabriken gör vi allt vad vi kan för miljön.

  • Vi återanvänder allt packmaterial och använder återvinningsbart material
  • Alla våra fordon servas och repareras enbart hos bilverkstäder som har ett genomarbetat återvinningsschema för bortforsling av farligt avfall
  • Våra fordon drivs med miljöklassat drivmedel
  • Vi följer miljöbalkens regelverk
  • Internt utbildar vi våra medarbetare för bättre miljötänk

  Ansvarsförsäkringsnummer: SP 838777. Maximalt försäkringsbelopp: 10000000 SEK. Våra anställda är olycksfallsförsäkrade hos IF Försäkringar. Företaget innehar kollektivavtal  med registreringsnummer: 1039601. Vi utför våra uppdrag i enlighet med regelverken Bohag 2010 samt Kontor 2003 som är fastställd av Svenska Åkeriförbundet.

Vi är en billig flyttfirma i Stockholm

För oss på Flyttfabriken är det viktigt att du som kund vet vad din flytt kommer att kosta. Därför har vi valt att erbjuda tydliga priser, utan några dolda avgifter. Priser som dessutom är konkurrenskraftiga och förhållandevis låga. Du hittar en komplett prislista under vår sida för flytthjälp.
För att få ett mer exakt pris baserat på uppdragets omfattning rekommenderar vi dig att skicka oss en kostnadsfri offertförfrågan. Vi återkom då snart till dig med ett prisförslag som bygger på dina förutsättningar och behov. Hos oss är du i trygga händer!
Så, när du är på jakt efter en professionell och billig flyttfirma i Stockholm, tänk Flyttfabriken.

Vi hjälper dig i hela Stockholm

En stor fördel med Flyttfabriken är att vi är verksamma inom hela Stockholm med omnejd. Något som innebär att vi kan hjälpa dig oavsett var du bor eller önskar att flytta.
Genom åren har vi hjälpt tusentals stockholmare på vitt skilda orter, från norr till söder och från öst till väst. Nedan följer en lista på några av de orter som vi kan erbjuda våra flyttjänster:
 • • Södermalm
 • • Solna
 • • Haninge
 • • Huddinge
 • • Östermalm
…bland många fler. Vi är som sagt verksamma inom hela Stockholm med omnejd.
Om du är i färd med att flytta från Stockholm så kan vi även erbjuda flytthjälp inom såväl Sverige som övriga världen. Något som gör våra tjänster attraktiv även för dig som är i färd med att flytta långväga!
Genom åren har vi exempelvis hjälpt kunder som flyttat från Stockholm till Göteborg, från Stockholm till Malmö, från Stockholm till Uppsala, från Stockholm till Linköping, från Stockholm till Halmstad och vice versa.

Vi har erfaren personal och rätt utrustning

När du vänder dig till oss på Flyttfabriken är du i trygga händer. Hos oss arbetar hängiven och dedikerad personal som brinner för sitt jobb och har lång erfarenhet inom branschen. De har också tillgång till den rätta utrustningen, vilket innebär att vi kan utföra både små och stora uppdrag med största professionalitet och noggrannhet. Hos oss är du i trygga händer!

Vi har nöjda kunder

Vi strävar alltid efter att du som kund ska bli nöjd med våra tjänster. Det bästa av allt är när vi lyckas överträffa dina höga förväntningar. För att lyckas med detta arbetar vi efter ledorden ansvar, förtroende och service.
Som ett resultat av detta har vi, som tidigare nämnt, haft möjligheten att hjälpa tusentals stockholmare med flyttrelaterade tjänster. Och gissa vad – våra kunder är mycket nöjda med vårt arbete!
På Sveriges största oberoende omdömessajt, Reco, har vi det imponerande betyget 4.8 av 5 möjliga. Dessutom har vi varit ett Reco-rekommenderat företag inte ett, utan fem år i rad. Och tro oss, vi vill fortsätta ha Stockholms nöjdaste kunder.

Kontakta oss


Adress: Engelbrektsgatan 9
114 32 Stockholm
Telefon: 08-51 51 00 99
Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

OBS! Materialhämtning sker från produktionsanläggning.

Kontorets öppettider

mån: 08:00–17:00
tis: 08:00–17:00
ons: 08:00–17:00
tors: 08:00–17:00
fre: 08:00–17:00
lör: Stängt
sön: Stängt
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Copyright 2019 ©