Din flyttfirma i Stockholm!

Vi på Flyttfabriken är ett glatt och trevligt gäng som har stor erfarenhet inom både privat- och företagsflytt. Vår flyttfirma har varit verksam sedan 2008 och arbetar med både små och stora flyttuppdrag som vi utfört framgångsrikt. För att se vilka företag vi arbetat med, se våra referenser.

Välj rätt i djungeln av flyttfirmor i Stockholm

Flyttfabriken AB har trafik- och ansvarsförsäkring, trafiktillstånd och vår flyttfirma jobbar alltid med miljön i fokus. När man tagit beslutet att låta en flyttfirma ta hand om flytten är det viktigt att välja rätt bland alla flyttfirmor som finns i Stockholm. Känner man inte förtroende för flyttfirman man funderat på att anlita, bör man leta vidare. Vår erfarenhet är att det är ovanligt att något händer under flyttarbetet, men om olyckan är framme är det viktigt att man är då förberedd och kan agera därefter. Vi är verksamma i Stockholm med omnejd.
 • Pro Bono Partner till WCF

  Stiftelsen World Childhood Foundation grundades 1999 av Drottning Silvia och arbetar för allas rätt till en barndom. World Childhood Foundation arbetar för att förhindra att barn utsätts för övergrepp eller exploatering och därför stödjer organisationen projekt som arbetar med barn som har det svårt. De kämpar för att alla barn ska få en trygg och kärleksfull barndom.

  Vi på Flyttfabriken är stolta över att stödja World Childhood Foundation!

  www.childhood.se

 • Kunders Omdöme

 • Områden vi täcker

  Vart vill du Flytta? Flyttfabriken AB utför högkvalitativa flytt samt flyttstädtjänster i hela StorStockholmsområdet. Cirka 70 % av våra flyttuppdrag utförs just i Stockholm och resten sträcker sig över hela Sverige och Skandinavien.

  Genom åren har vi lärt känna och påbörjat samarbete med stora internationella aktörer vilket gör till att vi kan erbjuda flyttjänster av högsta kvalitet i hela världen till konkurrenskraftiga priser.

 • Miljö och Trygghet

  Att tänka på miljön är oerhört viktigt, speciellt för ett flyttföretag som kör många mil, använder stora fordon och olika typer av förbrukningsmaterial i det dagliga arbetet. På Flyttfabriken gör vi allt vad vi kan för miljön.

  • Vi återanvänder allt packmaterial och använder återvinningsbart material
  • Alla våra fordon servas och repareras enbart hos bilverkstäder som har ett genomarbetat återvinningsschema för bortforsling av farligt avfall
  • Våra fordon drivs med miljöklassat drivmedel
  • Vi följer miljöbalkens regelverk
  • Internt utbildar vi våra medarbetare för bättre miljötänk

  Ansvarsförsäkringsnummer: SP 838777. Maximalt försäkringsbelopp: 10000000 SEK. Våra anställda är olycksfallsförsäkrade hos IF Försäkringar. Företaget innehar kollektivavtal  med registreringsnummer: 1039601. Vi utför våra uppdrag i enlighet med regelverken Bohag 2010 samt Kontor 2003 som är fastställd av Svenska Åkeriförbundet.

Kontakta oss


Adress: Engelbrektsgatan 9
114 32 Stockholm
Telefon: 08-51 51 00 99
Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

OBS! Materialhämtning sker från produktionsanläggning.

Kontorets öppettider

mån: 08:00–17:00
tis: 08:00–17:00
ons: 08:00–17:00
tors: 08:00–17:00
fre: 08:00–17:00
lör: Stängt
sön: Stängt
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Copyright 2019 ©