Tips när du ska packa böcker vid flytt

I samband med att man ska flytta är det en mängd saker som ska packas ned. Som om detta inre vore nog ska olika föremål hanteras på olika sätt. Exakt hur de ska packas beror bland annat på hur stora de är, hur mycket de väger och hur ömtåliga de är. I denna artikel tänkte vi fokusera på böcker och...

Fortsätt läsa

Flyttstädning – checklista och expertråd

Är du i färd med att flytta? Då är du tvungen att göra en omfattande städning av hela bostaden. För att underlätta detta har vi sammanställt en komplett checklista för flyttstädningen, samtidigt som vi även passar på att dela med oss av en rad expertråd!

Fortsätt läsa

Packa ömtåliga saker – så gör du

I samband med en flytt är det mycket som ska packas. Många föremål, exempelvis porslin, är extra ömtåliga och kräver därför lite särskilt handhavande. Låt oss därför berätta mer om hur du går tillväga för att packa ner ömtåliga saker på bästa sätt!

Fortsätt läsa

Flytta piano – så gör du för att lyckas

Att flytta ett piano eller en flygel är oftast ingen lätt uppgift. De väger trots allt hundratals kilon samtidigt som de är otympliga. Med rätt knep kan du däremot lyckas med uppgiften på egen hand. Vi tänkte därför dela med oss av fem hjälpsamma tips till dig som tänkt flytta ett piano själv!

Fortsätt läsa

Lyftteknik – så gör du för att lyfta rätt

Planerar du att lyfta tunga föremål som kassaskåp eller möbler? Då är det av största vikt att du använder dig av rätt lyftteknik, annars löper du stor risk att skada dig. Låt oss därför berätta mer om hur du gör för att lyfta på ett korrekt och ergonomiskt sätt!

Fortsätt läsa

Rengöra köksfläkt – så gör du

Vi har tidigare berättat hur du gör för att städa kylskåpet, hur du gör för att rengöra mikrovågsugnen samt hur du går tillväga för att göra rent i ugnen. Nu tänkte vi fortsätta på den inslagna vägen och berätta hur du lyckas med ännu en flyttstädningsuppgift – att rengöra köksfläkten.

Fortsätt läsa

Kontakta oss


Adress: Engelbrektsgatan 9
114 32 Stockholm
Telefon: 08-51 51 00 99
Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

OBS! Materialhämtning sker från produktionsanläggning.

Kontorets öppettider

mån: 08:00–17:00
tis: 08:00–17:00
ons: 08:00–17:00
tors: 08:00–17:00
fre: 08:00–17:00
lör: Stängt
sön: Stängt
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Copyright 2019 ©