Pianoflytt – pris

Ska du flytta ett piano och funderar att överlåta arbetet till en flyttfirma? Då är det troligtvis många frågor som snurrar runt i ditt huvud, däribland hur mycket det kommer att kosta. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om vad en pianoflytt kostar hos oss på Flyttfabriken samt reda ut för...

Fortsätt läsa

5 tips när du ska flytta tunga föremål

Att flytta tunga föremål kan vara utmanande. Inte minst om man ska ge sig på den uppgiften på egen hand. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss av fem tips när du ska flytta tunga föremål samt berätta mer om hur vi på Flyttfabriken kan hjälpa dig med detta!

Fortsätt läsa

Långdistansflytt – pris

Planerar du att flytta långväga? Kanske till en annan ort eller till och med till ett annat land. Oavsett vilket så kan man vilja ta med sig sitt bohag. Något som kan vara svårt att genomföra på egen hand. Många väljer därför att ta hjälp av en flyttfirma. Men vad kostar det egentligen att ta hjälp...

Fortsätt läsa

5 tips för en lyckad kassaskåpsflytt

Att flytta ett kassaskåp är inte den lättaste av uppgift. Inte minst om vi pratar om ett större skåp som väger hundratals kilo. Med det sagt så tänkte vi i denna artikel dela med oss av fem tips för en lyckad kassaskåpsflytt samt berätta mer om hur vi på Flyttfabriken kan hjälpa dig.

Fortsätt läsa

Kontakta oss


Adress: Engelbrektsgatan 9
114 32 Stockholm
Telefon: 08-51 51 00 99
Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

OBS! Materialhämtning sker från produktionsanläggning.

Kontorets öppettider

mån: 08:00–17:00
tis: 08:00–17:00
ons: 08:00–17:00
tors: 08:00–17:00
fre: 08:00–17:00
lör: Stängt
sön: Stängt
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Copyright 2019 ©