Långdistansflytt – pris

Planerar du att flytta långväga? Kanske till en annan ort eller till och med till ett annat land. Oavsett vilket så kan man vilja ta med sig sitt bohag. Något som kan vara svårt att genomföra på egen hand. Många väljer därför att ta hjälp av en flyttfirma. Men vad kostar det egentligen att ta hjälp med en långdistansflytt?

Faktorer som påverkar priset

Det finns många faktorer som påverkar priset i samband med en flytt. Inte minst när man ska flytta långväga. Det är därför svårt att ge ett generellt svar på vad det kostar att överlåta arbetet till en flyttfirma. Nedan tänkte vi därför reda ut för vilka faktorer som påverkar priset för en långdistansflytt:

1. Hur mycket som ska flyttas

Först och främst så påverkas priset av hur mycket som ska flyttas. Är det stora och tunga möbler som ska med eller är det enbart mindre flyttkartonger? Detta är något som kan komma att påverka priset.

2. Arbetets omfattning

Utöver detta så påverkar även arbetets omfattning det slutgiltiga priset. Med andra ord i vilken utsträckning du önskar hjälp. En del väljer att förbereda det mesta, d.v.s. packa ner porslin och annat i flyttkartonger, medan andra väljer att överlåta både packning och flytt till de som ska utföra arbetet.

3. Vart du ska flytta

Den tredje och sista punkten som påverkar priset är distansen. Med andra ord hur långt du ska flytta. Beroende på vart du ska flytta kan olika transportlösningar vara bäst lämpade. Ska du flytta till en annan ort är troligtvis lastbil det bästa sättet att transportera ditt bohag. Om du däremot ska flytta till ett annat land kan det i vissa fall vara bättre att transportera godset via sjöfart. Något som givetvis påverkar priset.

Överlåt flytten till Flyttfabriken

Är du i färd med att flytta till annan ort eller också utomlands? I så fall kan du överlåta arbetet till oss på Flyttfabriken. Vi hjälper dig gärna med långdistansflytten, oavsett till vilken ort eller till vilket land du ska flytta. Dessutom har vi möjlighet att anpassa oss till just dina förutsättningar och behov. Det spelar således ingen roll i vilken utsträckning du önskar hjälp!

För oss är det viktigt att du ska veta hur mycket flytten kommer att kosta. Vi erbjuder därför tydliga priser som baserar sig på just dina behov. För att få ett korrekt pris rekommenderar vi dig att skicka oss en offertförfrågan.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar kring din långdistansflytt är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss


Adress: Engelbrektsgatan 9
114 32 Stockholm
Telefon: 08-51 51 00 99
Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

OBS! Materialhämtning sker från produktionsanläggning.

Kontorets öppettider

mån: 08:00–17:00
tis: 08:00–17:00
ons: 08:00–17:00
tors: 08:00–17:00
fre: 08:00–17:00
lör: Stängt
sön: Stängt
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Copyright 2019 ©